www.mini-klub.com

Domov arrow Galerija arrow Galerija srečanjarrow Galerije srečanj 2005
Prednovoletno srečanje NMD 16.12.2005

V petek, 16. decembra je potekalo prvo prednovoletno srecanje NMD. To je bilo zadnje vecje srecanje leta 2005. Nekateri so se dobili že ob 18 v Koloseju, drugi smo se jim pridružili ob 21:00. Sledili so razni pogovori, menjavanje informacij, izkušenj ter končno sem predstavil naslednji MINI. Po nekaj pijacah smo se skupaj odpravili na parkirno hišo Cityparka, kjer smo se slikali. Koncno smo na srecanjih, ki je bilo organizirano v sklopu NMD presegli magicno število 7 Minijev- bilo nas je 9. Po slikanju smo se nekateri odpravili naprej v center Ljubljane in preživeli zabaven vecer medtem ko so ostali odhiteli domov. Bilo je zabavno, informativno ter se upam da kmalu spet vidimo.

MINI pozdrav,

Anže

 

 

3 srecanje NMD 05.11.2005

Ker se je zopet pojavila želja po druženju z MINI prijatelji so se tokrat srecali v Ljubljani. Zakaj "so" se srecali? Na žalost sem bil zopet odsoten, ker me smola noce zapustiti in je kot izgleda ratala moj stalen spremljevalec. Imel sem s svojim rumencem prometno nesreco in je žal avto totalka. Toliko o tem. Srecali so se kot dogovorjeno pred Kolosejem in uživali v menjanju informacij, doživetij, izkušenj ter primerjali med sabo predelane Cooper S-je. Žal so bili na ta dan vsi razen dveh v pomanjkanju casa tako, da so se kmalu razgubili vsak po svojih opravkih. Uživajte z MINI-ji ter pazite na njih kajti nekateri udeleženci v prometu so zelo nepredvidljivi. Upam, da se kmalu vidimo.

Lp Anže

MINI srečanje v organizaciji Avto Aktiva

V soboto, 22.10. smo imeli Mini srecanje pod okriljem AA. Zbrali smo se ob 10. uri zjutraj pred salonom AA na Vicu, kjer nas je pricakala kava in prigrizek. Na žalost je zaradi zdravstvenih težav manjkal predstavnik kluba, zato sem ga zastopal. Po nagovoru vodje salona in Blanke smo se v koloni odpravili proti Logarski dolini. Pot nas je vodila skozi center Ljubljane ter nato preko Trzina do Kamnika, kjer smo se zopet zbrali na bencinski crpalki. Po kratkem postanku smo nadaljevali v gosjem redu preko Crnivca, Gornjega Grada in Luc do hotela Plesnik v Logarski dolini. Osebje hotela nas je pricakalo z aperitivom, potem pa nas je že cakalo kosilo. S še polnimi želodci smo preparkirali naše jeklene konjicke na travnik, kjer je sledilo skupinsko slikanje. Tu smo si lahko ogledali tudi tri nove opremske pakete Minijev: Seven, Park Lane ter Checkmate. Nekaj casa smo še uživali na soncku, se pogovarjali nato pa smo se odpeljali proti slapu Rinka. Po ogledu nas je za hotelom cakal še kostanjev piknik. Nekateri so ga izpustili in predcasno odšli domov, drugi pa smo se posladkali s pecenim kostanjem. Pocasi smo se tudi najbolj vztrajni odpravili proti domu. Na koncu bi se rad še enkrat zahvalil AA in Blanki za vložen trud in krasno izpeljano srecanje. Upam, da se kmalu spet vidimo v podobnem številu.

V imenu kluba NMD,
Jernej

2 srečanje NMD 24.09.2005- MOBIKROG

Minijaši smo se odlocili, da se enkrat za spremembo pridružimo srecanju BMW-jašev na dirkališcu Mobikrog. Veselje se je pricelo že ob 8:15 ko smo se priceli zbirati pred Kolosejem. Vsa cast gre dolocenim minijašem, ki so nas kljub pomanjkanju casa ter zgodnji uri prišli pozdravit pred Kolosej. Na žalost je manjkalo 5 najavljenih minijašev, saj so nekateri zboleli, drugi zaspali tretji pa imeli težave s popravilom v njihovi avtohiši. Zaradi tega nas je bilo zopet samo 7. Številka 7 nas spremlja že lep cas, le kdaj jo bomo presegli? V konvoju smo se odpeljali proti MK kjer so nas pricakali prijazni BMW-jaši in ob pogledu na njihove divje vožnje je nekaterim zastajal dih. Ko so zaradi prežganih gum morali v bokse smo šli nekateri minijaši na progo ter odpeljali nekaj krogov. Ugotovili smo, da je z Minijem možen kar dober cas ter da marsikaterega BMW-ja lahko pustimo za seboj. Bilo je res zabavno. Nekatere je popeljal po progi tudi Peter z 220 konjskim Cooper S-jem in nam odprl nove poglede na pospešek v Miniju. Škoda, da je bil Simonov John Cooper Works Cooper S še cisto nov, da ni bila možna primerjava med JCW in MTH-jem. Srecanje se je nadaljevalo z odlicno pleskavico ter zanimivimi debatami. Sledilo je skupno slikanje vseh vozil in nato se je pricel najbolj zabaven del srecanja- spretnostna vožnja. Bilo je zelo zabavno saj je Mini narejen za hitro vijuganje ter menjavanje smeri vožnje. Za nas je bilo premalo stožcev, da bi kakšnega podrli za nekatere BMW-jaše z velikimi vozili jih je bilo prevec, saj so jih podirali kot po tekocem traku. Škoda, da ni bila udeležba vecja, ker je bilo res fun to drive. Po spretnostnih vožnjah smo imeli še skupno slikanje Minijev ter odšli pocasi proti Ljubljani. Na cestninski postaji v Krškem je bil mladi ženski personal tako navdušen nad nami, da so nas prosile za nekaj slik. Srecanje smo koncali v Mc Donaldsu pred Kolosejem, kjer smo se po okusnih burgerjih poslovili in razgubili vsak v svojo smer.

Hvala za vašo udeležbo. Želim vam veliko zabave z Miniji, cim manj okvar in se upam da kmalu ponovno vidimo na kakšnem srecanju.

Lp Anže

1 srečanje NMD 25.06.2005

Koncno nam je uspelo 1 srecanje z malo vecjo udeležbo. Izlet je potekal preko Logatca, kjer so se nam pridružili še primorci, do Idrije, kjer so udeleženci lahko videli, kako poteka predelava elektronike MTH. Rezultat predelave je trenutno najmočnejši Cooper S Slovenije. Mislim, da so vsi, ki so bili peljani s tem avtom zelo navdušeni. Preživeli smo lep sobotni dan in že nacrtujemo ponovno srecanje, ki bo temeljito organizirano.

Naključno srečanje 27.4.2005

Zaradi potrebe po adrenalinu sva se z Andrejem dogovorila, da se odpeljeva za praznik z Miniji preko Logatca do Gorice, naprej do Štanjela in v Portorož na kosilo. Za to odločitev nama ni bilo žal, saj smo se zabavali in uživali v soncnem vremenu, voznih užitkih, ki jih je nudil Mini ter v zavidljivih pogledih ljudi (posebno v Portorožu), katerim sta Minija padla v oči. Naslednjič pa upam, da bo udeležba malo večja.