www.mini-klub.com

Domov
MINI CLUBMAN BOND STREET PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Jernej Volkar   
Wednesday, 13. March 2013

MINI Clubman Bond Street nosi ime po najbolj ekskluzivni nakupovalni ulici v Londonu, kraju, ki ga prežema tradicija klasičnega stila, britanski način življenja in priseganje na kakovost. Nakupovati tu, v srcu okrožja Westminster, kaže na prefinjen okus. A MINI Clubman Bond Street ne zbuja pozornosti zgolj s svojim videzom.

Mini Clubman Bond Street bo prepoznaven po kovinski barvi Midnight Black , s streho v barvi Cool Champagne , z dvema diskretnima črtama na pokrovu motorja, stranskimi ogledali, C-stebričkoma in deli platišč v mat barvi Cool Champagne.

Črno notranjost z usnjenimi športnimi sedeži bodo popestrili obrobe v barvi šampanjca, z usnjem prekrit vrh armaturne plošče. Razen naštetih novosti in številnih napisov "Bond Street", se notranjost od preostalih Clubmanov ne bo razlikovala.

Nova oblikovana izvedba modela MINI bo vstopila na svetovne trge marca 2013, kupcem pa bodo, odvisno od trga, na voljo štiri pogonske različice: ob MINI Cooper S Clubman (135 kW/184 KM) in MINI Cooper SD Clubman (105 kW/143 KM) bosta pozornost pritegnila tudi 90 kW/122 KM MINI Cooper Clubman in MINI Cooper D Clubman z 82 kW/112 KM. Vsi motorji so v sklopu osnovne opreme povezani s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, medtem ko je 6-stopenjska avtomatska različica na voljo kot dodatna oprema.

MINI Clubman Bond Street bo pozdravil stranke z dodatno opremo, kot so sprednje luči za meglo in paket v izvedbi Chrome Line Exterior, pa tudi z dodatno mero zabave v vožnji in udobja z elementi v sklopu dodatne opreme, kot so na primer avtomatska klimatska naprava, avtomobilski računalnik, gumb Sport, senzor za dež z avtomatskim vklopom žarometov, usnjen multifunkcijski volan in tempomat ter sovoznikov sedež z možnostjo nastavitve višine.

Novico pripravil Miha V.

 

Zadnja sprememba ( Saturday, 01. June 2013 )
 
< Nazaj   Naprej >