www.mini-klub.com

Domov
Grand Tour De Styria IV - poročilo PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Jernej Volkar   
Monday, 10. October 2011

V soboto, 8.10.2011, je potekalo že 4. tradicionalno MINI srečanje Grand tour de Styria.

"Ljubljančani" smo se zbrali pred Kolosejem v Ljubljani ob 8:30, si greli premrzle prste in nezaupljivo pogledovali proti meglenemu nebu. V koloni smo se po avtocesti odpravili proti štajerskemu koncu.

Na bencinski črpalki pri Šentrupertu nas je pričakalo sonce ter seveda štajerski del MINI odprave. Po kratki kavici in izmenjanih prvih besedah se je MINI kolona odpravila preko Prebolda in Marije Reke do Trbovelj. Najbolj zagnani so se zapodili po ovinkih skozi Zagorje, ostali pa smo nadaljevali pot ob Savi, mimo Hrastnika do Laškega. MINI-je smo parkirali ob Savinji ter se v družbi vodiča sprehodili do Muzeja Laško, kjer smo si ogledali zgodovino mesta, nato pa se odpravili še na ogled Pivovarne Laško, ki se je zaključila z degustacijo odličnega piva.

Z že precej praznimi želodci smo se povzpeli na Celjsko kočo, kjer smo uživali v izvrstnem kosilu. Verjetno bi se tam zadržali še malo dlje, če nas nebi preganjal čas oz. svetloba. Dan se je namreč že počasi prevešal v večer, nas pa je čakalo še slikanje in snemanje iz zraka na letališču Levec.

Tu smo naše MINI-je parkirali v obliki velike besede MINI, ki jo je ekipa Kopterworx-a pridno posnela z mini helikoptrejem iz zraka.

Najbolj vztrajni smo po koncu "uradnega" dela odšli še na bowling v Planet Tuš Celje in srečanje zaključili šele v trdi noči.

Hvala vsem MINIjašem za potrpežljivost. Poglejte če se je izplačalo...

http://vimeo.com/30249387

Ppl that made it possible:

Kopterworx team : www.kopterworx.com

AKNMD www.mini-klub.com

Poročilo s slikami StreetModified.tv spletnega portala:

http://streetmodified.tv/MINI-Grand-Tour-De-Styria-IV/

 

Zadnja sprememba ( Wednesday, 16. November 2011 )
 
< Nazaj   Naprej >