www.mini-klub.com

Domov
Vabilo na dogodek - otvoritev MINI A-Cosmos 14.04.2011 PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Jernej Volkar   
Friday, 08. April 2011
Draga MINI-jašica, dragi MINI-jaš!

Kot smo vam že omenili, bo leto 2011 prineslo kar nekajsprememb in novosti. Največja je prav gotovo zamenjava našega strateškegapartnerja in krovnega sponzorja MINI Malgaj z MINI A-Cosmos. Žal je je AvtohišaMalgaj izgubila zastopstvo za znamko MINI in BMW na Tržaški ulici v Ljubljani(tam boste sedaj našli salon Nissan in Dacia).

Posledično smo se tako povezali z novim zastopnikom,prodajalcem in serviserjem vozil MINI v Ljubljani Avtohišo A-Cosmos na Celovškicesti 182.

Dobro izpeljana tvoritev salona MINI A-Cosmos je tako za naskot za Avtohišo A-Cosmos ključnega pomena za dobro in uspešno sodelovanje, zatoje potrebna kar največja podpora iz naše strani.

Potrebujemo namreč vsaj 25 MINIjev, ki bodo parkirani predsalonom A-Cosmos v obliki labirinta, skozi katerega bodo morali iti vsi gostjeprireditve, zato naprošamo vse, ki bi lahko prišli na A-Cosmos v času med  17.30 in 18.30, da se avtomobile v miru parkira in je labirint ob 19h sestavljen.

Vaše prijave in predviden čas prihoda prosim sporočite na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

Uradni začetek dogodka je ob 19.59 uri. Prireditev bo potekala s koncertom in pogostitvijo. Prisotni bodo tudi mediji.

Dobrodošli ste seveda tudi tisti, ki boste prišli kasneje. Tudi vas prosim za potrditev udeležbe.

Naj vam ob enem omenim novo ugodnost, ki jo boste odslej deležni člani Avto Kluba New MINI Drivers: 10% popust na servisno uro ter 10%popust na rezervne dele in dodatno opremo pri Avtohiši A-Cosmos.


Za konec še enkrat na kratko:

Kaj: otvoritev salona MINI A-Cosmos

Kje: Celovška 182, Ljubljana

Kdaj: četrtek, 14.4.2011 ob 17.30 (parkiranje MINIjev), uradni začetek ob 19.59MINI pozdrav,

vaš predsednik Anže
Zadnja sprememba ( Saturday, 23. April 2011 )
 
< Nazaj   Naprej >