www.mini-klub.com

Domov
Summer Summit- Final Edition! PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Big   
Wednesday, 24. June 2009

Podzdravljeni članice in člani.
Da ne boste do zadnjega v negotovosti, vam sporočamo točen potek srečanja v četrtek 25.06.2009

Kot rečeno se po osmi uri dobimo pred Malgajem na Tržaški v Ljubljani (pozivamo vas, da avte tankate pred srečanjem, ker tokrat ne bo časa!).
Brez velikega čenčanja bomo ob 8.30 h krenili proti Gorenjski (predvidoma po stari cesti) ter se ustavili na Bledu (po panoramski vožnji okoli jezera) bomo avte parkirali pred prenovljenim Hotelom Triglav Bled ( http://www.hoteltriglavbled.si/sl ), kjer nas bodo sponzorsko pogostili s kavico, sokovi ter njihovo hišno specialiteto - domačimi Buhteljni.
obenem bomo tu tudi prvič speljali BLAGOSLOV MINI-jev, katerega bo speljal naš novi častni član, duhovnik Marko (ki, mimogrede, vozi Cooper S R56 v modri barvi...).
Predvidoma bomo krenili ob 11.00 h z Bleda proti Vršiču, ter okoli ene ure prispeli v Bovec, kjer bomo na letališču parkirali našo konjenico ter se vkrcali v kombi podjetja Sportmix, ki bo speljal rafting (vsakomur predlagam, da ima poleg kak manjši prigrizek - poudarek je na MANJŠI - ker s polnimi želodci ne smemo na vodo, zaradi krčev... - zato smo kosilo prestavili po raftingu.
Sledi spust BOKA-TRNOVO, ki bo trajal nekje uro in pol, nakar bomo kosili (na razpolago bosta dva menija, ribji in mesni) in ob ca.17.00 h bomo izčrpani in dobro podloženi preko Tolmina in Škofje Loke krenili proti Ljubljani...

Še nekaj glede stroškovne postavke: podjetje Sportmix nam je v zameno za oglaševanje ponudilo ekskluzivno ceno 25 €/ osebo (kar zajema Rafting IN Kosilo),
samo v vednost: redna cena takega paketa pri njih stane 37 € za rafting in 14 € za kosilo, tj.
51,00 €!!!

Torej: držite pesti da bo vodostaj ugoden in vreme sončno... in se vidimo v četrtek!

 

Zadnja sprememba ( Thursday, 09. July 2009 )
 
< Nazaj   Naprej >