www.mini-klub.com

Domov arrow O klubu
PDF Natisni E-pošta

 

Pozdravljen, pozdravljena! 

 
Najprej se ti zahvaljujemo za izkazano zanimanje nad našim klubom. V naslednjih vrsticah ti bomo predstavili naše društvo ter te na koncu tudi seznanili s postopkom včlanitve. 
 

Avto klub NEW MINI DRIVERS je prvi in edini uradni slovenski MINI klub, ki je bil uradno ustanovljen in registriran meseca maja 2008.

Prve zamisli o slovenskem MINI klubu so se porajale dolgoletnemu minijašu in MINI navdušencu Anžetu Andoljšku, ki se je z virusom novega MINIja okužil že leta 2001 v nemško govorečem predelu Evrope. Ko je konec leta 2002 prodaja novega MINIja končno stekla tudi v Sloveniji, se je kmalu tudi tu pokazal potencial MINI Lifestyla. Prvi slovenski ljubitelji novega MINIja smo se tako pričeli spoznavati, povezovati in zbirati leta 2003. Sprva je bilo zanimanje manjše, saj je bilo le malo novopečenih MINIjašev seznanjenih z dogajanjem, ki ga nudi MINI poleg običajnega namena vozila. Ko je ob koncu leta 2004 navezal stike prvi ducat MINIjašev je prišel čas za resnejši razvoj, zato se je Anže sam lotil izdelave spletne strani prve slovenske MINI skupnosti. Nase je tako prevzel vse stroške, ki so nastali v prihajajočih letih, ter se s peterico najbolj vestnih MINIjašev trudil širiti skupnost. Do leta 2008 so tako pretekla 4 leta, v katerih je neuradna skupnost počasi a vztrajno naraščala. Letos smo se v našo skupnost odločili vliti dodatne svežine in narediti še korak naprej, zato smo društvo tudi uradno registrirali. Za bolj učinkovito delovanje MINI skupnosti smo zamenjali tudi staro amatersko spletno stran s slovenskim spletnim MINI portalom z lastnim forumom, galerijo, vsakodnevnimi novicami okoli teme MINI in ostalimi z MINI-ji povezanimi temami.

Namen AK NEW MINI DRIVERS je neprofitno združevanje MINIjašinj in MINIjašev iz vse Slovenije, organiziranje srečanj, izletov, piknikov, obiskov mednarodnih srečanj v tujini, obiskov sejmov, dirkališč, nudenje tehnične pomoči, mnogih koristnih informacij, novosti, omogočiti članom še večje uživanje s svojimi vozili ter živeti in doživeti edinstven MINI kult.  

Članarina v klubu znaša 35€ letno in velja za eno leto od datuma včlanjenja. Ob včlanitvi v Avto klub NEW MINI DRIVERS dobite poleg članske izkaznice tudi darilni paket, nalepko kluba, ter drug material, katerega člani dobijo sproti.

Naši člani bodo deležni mnogih ugodnosti, ki jih bomo dodajali sproti na tej strani. Za uveljavitev popustov se člani izkažejo z veljavno člansko izkaznico Avto kluba NEW MINI DRIVERS.

 

 

Splošni podatki kluba: 

Ime društva: AVTO KLUB NEW MINI DRIVERS

Sedež: Novakova 1, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 500 670 (Anže)

Matična št.: 4000153

Šifra dejavnosti: 93.120

Davčna številka: 46252525

Številka poslovnega računa: Banka Celje, 06000 - 0987135737

Predsednik kluba: Anže Andoljšek

Informacije: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Spletna stran: http://www.mini-klub.com

 

VODSTVO DRUŠTVA:


Predsednik kluba
Anže Andoljšek: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Podpredsednik kluba

Blagajnik kluba
Jernej Volkar: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Nadzornik
Miran Zejnelagič: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

 

KAKO SE VČLANIM?


Član kluba postanete tako, da si stiskate pristopno izjavo ter izpolnjeno pošljete na sedež društva Avto klub New Mini Drivers, Novakova 1, 1000 Ljubljana. Ob tem tudi nakažite članarino na klubski račun. 

Članarina v klubu znaša 35€ letno in velja za eno leto od datuma včlanjenja. Ob včlanitvi v Avto klub NEW MINI DRIVERS dobite poleg članske izkaznice tudi darilni paket, nalepko kluba, ter drug material, katerega člani dobijo sproti.

Naši člani bodo deležni mnogih ugodnosti, ki jih bomo dodajali sproti na tej strani. Za uveljavitev popustov se člani izkažejo z veljavno člansko izkaznico Avto kluba NEW MINI DRIVERS.

Letno članarino nakažite na poslovni račun kluba, odprt pri Banki Celje, št. 06000-0987135737. Za sklic navedite datum plačila, namen plačila pa naj bo: članarina 2014 ter vaše ime in priimek. Članstvo v društvu velja od dneva plačane članarine za obdobje enega leta.

PRISTOPNA IZJAVA: Tukaj si lahko na svoj računalnik prenesete pristopno izjavo (za aktualno pristopno izjavo nam prosim pošljite mail na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript in poslali vam jo bomo po mailu).

Pristopna izjava v pdf obliki ( prenesi

 
STATUT KLUBA : Kliknite tukaj da si ogledate statut kluba.

 

 Za vsa nadaljnja vprašanja smo vam na voljo tudi po telefonu ali na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript .

 

 
< Nazaj   Naprej >